Goals Werk & Merk apex-sessie *executive editie*

Bereik onovertroffen resultaten door Merk- & Werkwaarden op elkaar af te stemmen.

Aanvraag/inschrijven

Een aanstekelijke werksessie voor managers waarbij merk- en werkwaarden optimaal op elkaar afgestemd worden. Hierdoor versterkt de verbinding tussen mens en organisatie en bereik je onovertroffen resultaten. 


Krijg antwoord op de volgende vragen:
  • Hoe maken medewerkers jouw marktpositie waar?
  • Hoe stem je ambities en perspectief van je bedrijf en medewerkers op elkaar af?
  • Hoe word je de meest aantrekkelijke speler voor talent in jouw markt?
  • Hoe daag je medewerkers uit zodat het echte meerwerkers worden?
  • Hoe kom je als bedrijf in de ultieme Werk/Merk flow?

Wat is het resultaat van deze dag?

Een heldere visie en uitdagende strategie
Een verbetering, aanscherping of compleet nieuwe strategie op het gebied van Merk & Werk. Dat is de output van deze dag.

Inspiratie & Energie
Sprekende voorbeelden, met inhoudelijke tips van Europese bedrijven die best practice spelers zijn op het gebied van betrokken en bevlogen medewerkers en klanten. Theorie (o.a. het unieke GOALS model) waar je vandaag al iets mee kunt. Plus nieuwe inzichten die aanzetten tot actie. Activiteiten waarmee je in de praktijk direct aan de slag wilt en kunt.

Connectie binnen jouw bedrijf
Deze dag doe je samen. Sales, HR/Recruitment en Marketing. Omdat de kracht van je merk verscholen zit in deze combinatie. Dit is de dag waarop dit zichtbaar wordt.
Actie
Een concreet plan voor middellange termijn (2-3 jaar) omgezet in een kortetermijn-planning (half jaar) om te komen tot directe resultaten.

Voor wie?

Voor beleidsbepalers met ambitie. Voor directies en managementteams die openstaan voor de toekomst en willen leren van de wereld. Voor bedrijven die zich de komende jaren willen onderscheiden van de rest en in één dag de ultieme start willen maken voor een bevlogen toekomst. 


Voorbereiding

Het succes van deze dag maken we samen. Een goede voorbereiding (aan beide kanten) is daarom zeer belangrijk. De voorbereidende opdracht neemt per persoon ca. 2 uur tijd in beslag. 


Investering

De investering voor de Werk & Merk accelerator *executive edition* is EUR 2.680 excl. btw. Tijdens deze dag kunnen 3 tot 5 managers van het bedrijf deelnemen. Buiten de eigen lessons to learn, ontvang je als bedrijf het Goals-model op 1 A4 inclusief roadmap met actiepunten. De kosten zijn inclusief trainingsmateriaal, parkeren, lunch en afsluitende borrel.


Programma

De apex-sessie zit al bomvol inspirerende voorbeelden en praktische tools die invulling geven aan jullie uitdagingen. Uiteraard stemmen wij  het programma graag verder af op specifieke wensen en vragen.
Datum is in overleg.

Inhoud

Werk & Merk

Werk- en Merkwaarden in lijn brengen met elkaar is de basis voor gezonde groei van een organisatie. Goals ontwikkelde een praktische en gedegen methode om de wereld van HR en Sales op elkaar af te stemmen met als resultaat dat zij elkaar versterken. Met dit recept ontstaan betrokken en bevlogen medewerkers die ondernemend zijn in het behalen van de businessdoelen.

Sprekers

Erik Broeder

Erik Broeder

Erik Broeder heeft een achtergrond in management, recruitment en communicatie. De combinatie tussen creativiteit en het schaalbaar maken van een organisatie is zijn passie.

Ben Verhagen

Ben Verhagen

Ben is al meer dan 25 jaar ondernemer en communicatiestrateeg. Hij is voor zijn klanten continu op zoek naar passende communicatie om de juiste medewerkers te vinden, winnen en binden.

Locatie

Vanuit het inspirerende Klokgebouw op Strijp-S te Eindhoven daagt Goals - The Job Challengers huidige en toekomstige medewerkers uit. Dat doen we met communicatieprogramma's en innovatieve tools. Zo halen medewerkers het beste uit zichzelf, hun team en de organisatie. Goals doet dit onder andere voor Achmea, Baker Tilly Berk, DELA, Inalfa en Philips.

Goals

Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31 (0)40 303 26 40
info@goals.nl

Uitrijkaarten voor de parkeergarage naast het Klokgebouw zijn beschikbaar.

Informatieaanvraag/inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.


* verplichte velden
Merk & Werk in één flow is het fundament voor groei