Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact
Bekijk het totale employer branding model

Blijf een uitdagend werkgever voor talent

Behouden van talent, dat doe je ook door het creëren van een goed werkklimaat en een goede samenwerking binnen en tussen teams.

Met het unieke Flow programma zorgen we voor een positieve teamontwikkeling (Flow), die onvoorwaardelijk bijdraagt aan het realiseren van de persoonlijke en teamdoelen. 

Talent presteert dan beter, ervaart meer voldoening en geluk en is echt van betekenis voor datgene, waarvoor hij is komen werken bij de organisatie.

arrow down
Waarom (team)ontwikkeling?
Flow is een toestand die we ervaren wanneer we volledig opgaan in een activiteit. Flow geeft motivatie en energie. Het maakt het onderling vertrouwen in een team sterker (veilig klimaat) en zorgt voor een gezamenlijke richting en focus.

1
75% van de medewerkers beoordeelt een goede samenwerking binnen het team als zeer belangrijk (Queens university of Charlotte).
2
54% van de medewerkers zegt dat een sterk community-gevoel (fijne collega’s, vieren van successen en een gezamenlijk inspirerend doel) zorgt dat zij langer bij het bedrijf blijven werken dan voorgenomen (Gusto).
3
Kenniswerkers besteden circa 14% van hun tijd aan interne samenwerking. Een goede samenwerking verhoogt de productiviteit met 20–25% (McKinsey, 2018).
4
Gemiddeld besteden organisaties 1 a 2 dagen per jaar aan teamontwikkeling. 67% van de medewerkers zou hier meer tijd aan willen besteden (Marktonderzoek fit teamwork, 2018).

Goals als partner

Ervaring in de praktijk

We zijn gediplomeerd Teams in Flow consultants met veel praktijkervaring in diverse branches.

Talent in flow

We belichten naast de flow in het team, ook de individuele flow. Hierdoor blijft talent optimaal aan de organisatie verbonden.

Innovatief en resultaatgericht

Onze aanpak levert openheid, transparantie, teamwork en een collectief bewustzijn. Dit stimuleert innovatie en resultaten binnen de organisatie.

Inspiratiesessie Teamflow

Benieuwd hoe jij jouw organisatie in flow krijgt? Ontdek het tijdens een inspiratiesessie met het management van de organisatie.

Ook zij bouwen met Goals aan succesvolle teams:
Kinderopvang Dankzij jou
Delen. Dat is Detron
De kracht van Crowe

Meer over
teamontwikkeling

Arbeidsmarkt- communicatieplan Wie is de doelgroep?

Het werven van nieuw talent kan een dure en tijdrovende klus zijn. Bespaar jezelf tijd en geld door je arbeidsmarktcommunicatie direct op de juiste doelgroep te richten.

Tattoo or not tattoo

Is het talent echt zo'n fan dat ze een tattoo van de organisatie zouden plaatsen? Tijdens deze aansporende workshop nemen we jullie mee in alle aspecten van aantrekkelijk werkgeverschap. Van inspirerend doel tot moderne goalsetting en teamontwikkeling.

Optimale interne communicatie

Effectieve interne communicatie is onmisbaar bij het creeren van betrokken, bevlogen en energieke medewerkers. Betrokken, bevlogen en energieke medewerkers zijn nodig voor het behalen van ambitieuze doelen en het ontwikkelen van teams.

Van kapitalisme naar talentisme. Continue talentenjacht, snelsturende teams en hele ambitieuze doelen! Het is de realiteit van vandaag de dag. Team- en persoonlijke ontwikkeling kan daardoor niet meer ontbreken op de talentagenda van organisaties.

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.