Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact
Bekijk het totale employer branding model

Niet beoordelen maar bouwen

Elke dag een stukje beter worden. Ambities realiseren. Het begint bij het stellen van doelen. De manier waarop dit op individueel en teamniveau gebeurt, is bepalend voor het enthousiasme, het effect en de resultaten. 

De belangrijkste reden waarom je beste werknemers vertrekken naar een concurrent is niet het salaris. Het is in de meeste gevallen het gebrek aan uitdaging. Samen zorgen  we dat jouw organisatie prikkelt en uitdaagt, om hiermee medewerkers te laten stralen. 

arrow down
Waarom goalsetting?
Zie werken met doelen niet als beoordelingsmeting. Wel als een werkmethode om ambities waar te maken. Zo wordt het een manier van werken, die bijdraagt aan onweerstaanbaar werkgeverschap.
1
Doelen opschrijven en afstemmen met elkaar werkt stimulerend. Men is 3 x succesvoller (Harvard business study, 2015). Het geeft sociale stimulans, maar zorgt ook voor betere ideeën en samenwerking.
2
51% van de medewerkers vindt de huidige manier van performance beoordeling niet accuraat genoeg en 53% haalt er geen motivatie uit.
3
Bedrijven die ieder kwartaal nieuwe doelen stellen, presteren 30%  beter dan bedrijven die dit jaarlijks doen (Bersin by Deloitte, 2018) .
4
Langetermijndoelstellingen geven richting en brengen het succes. Kortetermijndoelstellingen bepalen de impact van het dagelijks handelen.  

Goals als partner

Jarenlange ervaring

Goals past al meer dan 16 jaar met succes goalsettingmethodieken toe bij middelgrote en grote organisaties.

Branchespecifiek

Best practices van toonaangevende toppers als Google, Netflix en Facebook vertalen we naar de Nederlandse markt- en bedrijfscultuur en specifieke branche-eigenschappen.

Innovatief en resultaatgericht

Onze aanpak levert met succes openheid, transparantie, teamwork en een collectief bewustzijn dat innovatie en resultaten stimuleert.

Goals Journey met OKR

In 5 heldere stappen begeleidt Goals het proces van goalsetting voor je hele organisatie, inclusief tooling en implementatie. Informeer naar het programma.

Ook zij bouwen met Goals aan het realiseren van doelen:
Kinderopvang Dankzij jou

Een andere lading aan het begrip 'opvang' laat talent nadenken over de betekenis die zij kunnen hebben binnen het vak van pedagogisch medewerker. Daarnaast kan het huidige medewerkers stimuleren na te denken over hun gewenste doelen en ontwikkeling binnen het vak.

Delen. Dat is Detron!

Wat deel jij om te komen tot ambitieuze persoonlijke, team- en bedrijfsresultaten? Een vraag die perfect aansluit bij de thematiek van het employer brand van de organisatie. En dus nonstop inzetbaar in de gehele kandidaat- en medewerkersreis.

Dela. Maak werk van het leven

De vraag 'Hoe maak jij werk van het leven?' laat medewerks nadenken over de toekomst. Erg waardevol voor het verkrijgen van goede inzichten in de gewenste ontwikkeling en carierre perspectieven en daarmee het ideale haakje naar goalsetting.

Meer over
goalsetting

Tattoo or not tattoo?

Stel jezelf eens de vraag: Tattoo or not tattoo? Hoe trots ben jij op je merk en werk?

Goalsetting bij jouw organisatie

Objectives and key results samen met Goals implementeren? Samen met de hele organisatie stellen we ambitieuze doelen die als collectief worden gedragen.

Goalsetting en performancemanagement

Engagement verhogen en resultaten behalen. Twee elementen die ervoor zorgen dat jij je mederwekers uitgedaagd houdt. Blijf in deze niet enkel vertouwen op traditionele methoden van goalsetting en performance management, maar ervaar de kracht van OKR en overtref bedrijfsdoelen.

Collectieve doelen, die passen bij het inspirerend doel, dagen talent uit en borgen een langdurige samenwerking. Veel bedrijven hebben die ambitie, maar weinige zetten performance- en talentmanagement in om positief te veranderen. Een gemiste kans om het organisatiefundament nog steviger te maken. Onderzoek van Bersin by Deloitte laat zien dat bedrijven die dit wel goed aanpakken, een stijging in betrokkenheid van 20-30% mogen verwachten. Plus hogere retentiecijfers en betere resultaten van medewerkers.

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.