Goals Journey Inspiration Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Maak van collega's echte ambassadeurs

arrow down
Back to overview

Ambassadeurschap en een goed referral recruitment programma zijn essentieel in een goede contactstrategie voor employer branding en jobmarketing. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied weten we wat het optimale proces is, hoe de communicatie goed verloopt en bovenal: hoe we collega's activeren om ook daadwerkelijk ambassadeur van de organisatie te zijn.


In praktijk zien we bij organisaties -gelukkig- veel trotse medewerkers. Helaas zien we ook dat dat niet vanzelfsprekend betekent dat men actief ambassadeur is. Vaak ontbreekt het aan:Met Employbrand Ambassador heeft Goals een direct te gebruiken tool ontwikkeld waarmee bovenstaande punten worden opgelost. Het implementatie programma neemt slechts 3 weken tijd in beslag, waarbij de organisatie geholpen wordt met de inrichting, het proces en de communicatie. 


Ook het actieve ambassadeursschap verhogen en daarmee meer zichtbaarheid creëren in de arbeidsmarkt? Referral resultaten verhogen? Vraag hier direct een vrijblijvende demo aan! 

Erik Broeder

Managing Partner

Employbrand ambassador

The role of an attractive employer brand - Why does anyone wanna work for us?

Een sterk werkgeversmerk is van belang om nieuw talent voor de organisatie te winnen. Met een simpele oefening achterhaal je de redenen van goed werkgeverschap binnen jouw organisatie.

The Power of Crowe

How we discover our own strengths with Crowe Foederer colleagues and see them in a distinctive way.

Labour market communication plan on one A4 | Template

Download this template to easily formulate your labour market communication plan on one A4

I want result

Enter your details and we'll discuss the possibilities