Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Meaningful minds

Een doordacht employer brand voor de Technische Universiteit. Wetenschappelijke stories
om wetenschappers nu eens echt te vangen.

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

TU/e heeft een grote uitdaging om op specifieke onderwerpen wetenschappelijke specialisten te vinden. Specialisten die kennis hebben over een specifiek stukje wetenschap, maar ook gemotiveerd en geïnteresseerd zijn om met studenten te werken.

Aanpak

Uit kwalitatief onderzoek binnen TU/e is een patroon ontdekt in de primaire en secundaire redenen om te werken bij TU/e. De primaire reden is vooral de toegevoegde waarde die je als wetenschapper hebt op het voor jou interessante deel van de wetenschap. Deze redenen, maar vooral de trots van wetenschappers, hebben we vertaald in échte verhalen die zijzelf vertellen. Allemaal vanuit het employer brand: Meaningful minds.

Het resultaat

Deze verhalen hebben we in een pilot opgesteld voor verschillende departementen. In de verhalen vertellen medewerkers over trots, successen, huidige uitdagingen, hun toekomstvisie op de wetenschap en waarom zij graag bij TU/e werken. Dit is employer branding met en door de wetenschap.

Nonstop

De verhalen dragen we op dit moment uit naar de verschillende doelgroepen. Dit doen we middels een uitgebreide online marketingcampagne. Om uiteindelijk de resultaten van deze pilot te analyseren en te optimaliseren voor de overige departementen. 

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.