Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Kinderopvang Dankzij jou

In deze landelijke campagne geven we een veelomvattende betekenis aan het begrip kinderopvang.

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

Als er niets gebeurt, ontstaat er de komende jaren een tekort van ruim 8000 medewerkers in de kinderopvang. Daarom gingen wij de uitdaging aan om nieuwe medewerkers te werven voor dit prachtige vak! 


Daarbij hebben we een andere betekenis gegeven aan het woord ‘opvang’. Want in de kinderopvang vangen kinderen zoveel op. Zoals complimenten. Nieuwe woorden. Elkaar. Of hoe ze een probleem oplossen. Dankzij jou… pedagogisch medewerker!

Aanpak

Staatsecretaris Tamara van Ark heeft de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ gelanceerd met een mooie nieuwjaarsboodschap én een bedankje richting alle pedagogisch medewerkers voor het bijzondere werk dat zij doen. Bekijk hiernaast de video.


De website kinderopvangdankzijjou.nl vormt het hart van de campagne. We ontwikkelden diverse campagne uitingen én een test om te achterhalen of het werken in kinderopvang iets voor jou is.


Tevens hebben kinderen met hun ouders echte pedagogisch medewerkers bedankt voor wat zij de kinderen allemaal laten opvangen. Dit hebben we natuurlijk vastgelegd op beeld, wat heeft geleid tot een prachtig, ontroerend resultaat. Bekijk een van de bedankvideo’s hiernaast. 

Het resultaat

Door de pakkende boodschap en de concrete activatie, heeft de campagne een hoge attentiewaarde in het hele land. Zowel offline als online scoort de campagne geweldig. Mede door inzet van ons Goals campagne management realiseerde we in de eerste twee campagnemaanden ruim 300.000 (!) bezoekers op het platform. Een zeer groot deel heeft ook de test gedaan en doorgeklikt op de vacature zoekfunctie.

Nonstop

Hier stoppen we natuurlijk niet. In de komende tijd gaan we de campagne verrijken met nieuwe campagnebeelden, een goed referral programma en meer bedankvideo’s. Om ervoor te zorgen dat kinderen nóg meer opvangen. Misschien wel dankzij jou! 

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.