Inalfa Roof Systems

De snelst groeiende organisatie in de automotive industry: Bright minds, open opportunities.

Challenge

Inalfa Roof Systems is één van de snelst groeiende leveranciers voor de automotive industry wereldwijd. Vanwege die snelle groei heeft de multinational behoefte aan een vaste instroom van nieuw talent. De vraag aan Goals: creëer een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt waarmee Inalfa opvalt tussen alle grote merken. En vertaal het employer brand vervolgens naar een internationale campagne die lokaal aanpasbaar is.

Aanpak

In de onderzoeken naar het unieke karakter van Inalfa bleek al gauw dat de organisatie als werkgever voor techneuten veel te bieden heeft. Inalfa is een sterk groeiende organisatie met bijbehorende kansen, heeft veel technische uitdagingen en een cultuur waarin je als persoon je stempel kan drukken.

De grootste uitdaging zat hem vooral in feit dat Inalfa tot nu toe het best bewaarde geheim van Nederland is. Het employer brand bekend maken onder de juist doelgroepen is de eerste stap in onze aanpak. Op basis van onderzoek hebben we de werkgeversbelofte vastgelegd. We stelden we een internationaal, onderscheidend employer brand samen met als pay-off ‘Bright minds, open opportunities’.

Afbeelding 1

Resultaat

We maakten een krachtig beeldconcept op basis van het unieke product zelf. We gebruikten de eigen medewerkers voor de campagne en introduceerden de campagne intern.

We ontwikkelden de nieuwe huisstijl voor arbeidsmarktcommunicatie en ontwierpen en bouwden de nieuwe ‘werken bij’-site. Hierop vind je echte verhalen van medewerkers en allerlei beelden en video’s waarin het werkgeversmerk tot uiting komt. We laten in woord en beeld zien waarom Inalfa een uitdagende werkgever is. Door de koppeling van de site met Workday is ook het sollicitatieproces volledig geautomatiseerd.

Afbeelding 1
Bright minds open opportunities

Goals Werk & Merk apex-sessie *executive editie*

Bereik onovertroffen resultaten door Merk- & Werkwaarden op elkaar af te stemmen.

Inschrijven