Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Kom het best tot je recht

Hoe Holla Advocaten onderdeel uit is gaan maken van het oriëntatieproces van starters en young professionals.

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

Holla Advocaten heeft een bedrijfsomvang die ideaal aansluit op de behoefte van veel starters. Toch kwamen zij onvoldoende naar voren in het oriëntatieproces van studenten. Samen met Holla zijn we aan de slag gegaan om op een eigenzinnige wijze Holla in beeld te brengen en bovendien de doelgroep écht te activeren.

Aanpak

Uit onderzoek kwam naar voren dat Holla Advocaten veel te bieden heeft voor de starters en young professionals. Aspecten als informele werksfeer, diversiteit in werkzaamheden en impact sluiten zeer goed aan op de behoeften van de millennials en de aankomende generatie Z. De passende claim die we ontwikkelden voor Holla is dan ook: Kom het best tot je recht. 


We sporen de doelgroep aan om na te denken over wat zij belangrijk vinden aan het werken als advocaat-stagiair in de praktijk. Dat doen we op drie niveaus. Als eerste met aansprekende en prikkelende campagnebeelden met absurde situaties die een glimlach veroorzaken, in de taal van de doelgroep. Als tweede, door de geheel onafhankelijke (ahum) Kantoorkiezer van Holla, waarin de doelgroep acht korte vragen doorloopt die een profiel vormen. Hieruit blijkt bij wat voor type kantoor je goed past.


In de derde communicatielaag laten we In de vorm van 1-minuutvideo’s en korte Instagram stories de échte Holla’s aan het woord. Zij geven het bewijs, dat behandelde items in de kantoorkiezer ook echt situaties bij Holla zijn. 

Het resultaat

De campagneresultaten hebben de verwachtingen ruim overtroffen. Naast dat het aantal sollicitanten en de kwaliteit van de kandidaten enorm toeneemt, slagen we er ook in om de kandidaten echt te laten interacteren met het merk Holla via de kantoorkiezer. In de eerste drie maanden van de campagne is de Kantoorkiezer ruim 1200 keer ingevuld en heeft Holla ruim 30 kwalitatieve sollicitaties extra ontvangen.

Nonstop

Vanuit bovengenoemde activiteiten retargetten we de doelgroep met vacatureboodschappen en event uitnodigingen (Holla Carrière Café, kennismakingsdagen) om nonstop employer branding te creëren. 

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.