Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Be a part of better breeding

Een veer-krachtige case voor een multinational in dierengenetica, Hendrix Genetics

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

Hendrix Genetics is de afgelopen jaren significant gegroeid, als resultaat van meerdere fusies en acquisities. Dit is geweldig voor de balance sheet van het bedrijf, maar de explosieve groei brengt ook uitdagingen met zich mee.


Het werven van mensen uit verschillende culturen. Enorme variaties in functies waarvoor verschillende skills nodig zijn. Geografische uitdagingen. Boerderijen, stallen en kantoren verstopt in alle hoeken van de wereld. Het verbinden van kennis en mensen is key. Het employer brand moest deze veelomvattende wensen dragen.

Aanpak

Uit ons onderzoek kwamen zes werkpijlers naar voren. Deze hebben we vertaald in een employer brand met in de hoofdrol de sterren van de organisatie.. De Hendrix Genetics dieren. De helden, de verbindende factor. Het employer branding concept is stapsgewijs vertaald in een interne lancering, een externe lancering en een online strategie.

Het resultaat

Met een knipoog naar de werkpijlers hebben we een opvallend verrassend concept ontwikkeld. Onze pay-off 'be a part of better breeding' sijpelde door in een corporate employer brand manual, die is opgepikt en toegevoegd aan het brand manual. Een allomvattende online strategie en een referral game waar een werknemer - natuurlijk - een Hendrix Genetics dier kan adopteren. Posters, banners, de website.. Een diereninvasie. Ook hebben we vanwege de omvang van het bedrijf, vacature templates in een creatief pakketje gegoten met hapklare keuzebrokken.. uh mogelijkheden. Leuk feitje? Wij hebben met nog geen 800,- investering succesvol een senior software developer geworven. Een mooi bedrag, zeker als je dit vergelijkt met de kosten voor een hedendaags recruitment bureau.

Nonstop

De kalkoenen zagen het zitten, onze klant ook. Net als Hendrix Genetics scherpen wij continu aan. Continue verbetering, opgedeeld in stappen. Wij zijn volop in ontwikkeling om de dieren zo snel mogelijk naar je toe te brengen. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Nonstop.

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.