Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Delen. Dat is Detron.

Hoe authentieke werkwaarden bijdragen
aan een aantrekkelijk werkgeversmerk.

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

Voor IT talent regent het aanbiedingen. De doelgroep is inmiddels wars van actieve benadering. Wij zijn er toch in geslaagd om echt te interacteren met de doelgroep. Enerzijds door een aansprekende campagne, die congruent is met de Detron-werkwaarden. Anderzijds door toepassing van gamification, waardoor op een laagdrempelige manier de werkwaarden ervaren worden.

Aanpak

Een krachtig employer brand, is een authentiek employer brand. Dit was een belangrijk uitgangspunt in de campagne. Vanuit workshops met medewerkers hebben we 4 werkwaarden geformuleerd. De belangrijkste: Saamhorigheid. Je doet het met elkaar. Succes en tegenslag.


Hieruit is de campagne ‘Delen. Dat is Detron’ ontstaan. Met de campagne laten we onder 6 thematieken (van inhoudelijk tot en met fun) zien, dat de werkwaarden niet zomaar bedacht zijn, maar ook echt in de praktijk worden doorleefd. De moeilijk te bereiken ict’er, laten we bovendien interacteren met de werkwaarden via een laagdrempelige en humoristische game. Op deze manier bouwen we aan sympathie voor het merk, met als doel dat men meer openstaat voor job-opportunities bij Detron. 

Het resultaat

In het eerste campagnekwartaal hebben we meer dan 2000 bezoekers kunnen activeren om de gehele game te doorlopen. Mede door de activatie op dit niveau is het aantal sollicitanten in het eerste campagnekwartaal significant toegenomen.

De kracht van goed contentmanagement

De 6 thematieken worden volop binnen Detron gebruikt. Het is een kapstok, waaraan activiteiten en communicatie opgehangen kan worden. De marketingafdeling van Detron is erg actief met contentmanagement, waardoor de schil van de campagne ook daadwerkelijk met bewijs wordt onderstreept. De kandidaat ziet online echte voorbeelden van #fundelen #expertisedelen #succesdelen. Want delen...dat is Detron.

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.