Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

De kracht van Crowe

Hoe we met Crowe Foederer collega's de eigen krachten ontdekken en onderscheidend in beeld brengen.

arrow down
Terug naar overzicht

De Uitdaging

Crowe Foederer, #16 in de accountancy branche, heeft door grote groei van het bedrijf extra uitdagingen in het vinden en winnen van talent. Er was behoefte aan een onderscheidend verhaal en een herkenbaar en sterk communicatieconcept. Samen met Crowe hebben we gezorgd, dat dit concept zowel naar buiten als naar binnen sterk werkt.

Aanpak

In de analysefase herkenden we Crowe als voortvarende organisatie. Nieuwe dimensies als Data Science en slimme HR-oplossingen leven volop binnen Crowe. Tijdens workshops merkten we dat - door de nuchtere bedrijfscultuur - veel mooie aspecten van de organisatie als ‘gewoon’ werden ervaren. Maar er is alle reden voor trots!


De merkwaarden van Crowe hebben we vertaald naar aansprekende werkwaarden. Samen met de collega's hebben we 6 belangrijke krachten vastgesteld. Dit zijn de pijlers van het creatief concept. Het spreekt nieuw talent aan en versterkt de interne trots.

Het resultaat

‘De kracht van Crowe’ geeft een fris, energiek en onderscheidend beeld binnen de accountancy wereld. De fotografie van krachtige en wendbare accountants valt op en is geheel in lijn met de werkwaarden ‘impact’ en ‘hands on’. De zes benoemde krachten vormen ook direct de beloften naar nieuw talent. Doelgroep- en kandidaatgericht. We vallen op en komen met concrete bewijzen. 

Nonstop

Samen met Crowe meten en verbeteren we continu de hele kandidaat- en medewerkersreis. Zo bouwen we voortdurend aan het verbeteren van de diverse touchpoints en daarmee aan de optimalisatie van het werkgeverschap. Nonstop employer branding noemen we dit. 

Meer over nonstop employer branding

Vraag een gratis inspiratiesessie aan

In een interactieve on- of offline sessie nemen we je mee in de Goals nonstop journey. We inspireren met sprekende voorbeelden en laten zien hoe we jou kunnen helpen een onweerstaanbare organisatie te worden. Vul jouw gegevens in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw uitdagingen te bespreken.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.