Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Boek-tip: The robot-proof recruiter

arrow down
Terug naar overzicht

Inspiratie nodig om in 2020 de kandidaatreis te verbeteren? Dan is dit boek een must-read. Niet alleen voor recruiters overigens; ook voor hiring managers of HR-managers. Het geeft in onze ogen een mooie balans weer tussen enerzijds de vele nuttige tools en technieken die in de recruitmentmarkt aanwezig zijn en anderzijds de factor ‘mens’ in het recruitmentproces.


Dankzij sprekende voorbeelden krijg je inzichten in hoe de vele mogelijkheden die Artificial Intelligence (AI), social media en verschillende tools het recruitmentproces kunnen versterken. Maar het is geen tech-geobsedeerd of tech-verheerlijkend boek. In tegendeel. Het laat zien dat de balans tussen het benutten van techniek én de menselijke factor uiteindelijk het verschil maakt tussen een kil recruitment proces of een onweerstaanbare kandidaatreis.

Ben Verhagen

Founding Partner

Meer over nonstop employer branding

4 tips om “een vliegende start” te ontwijken.

Google maar eens “een vliegende start van je carrière” en je krijgt ruim 2800 resultaten. Allemaal stuk voor stuk unieke bedrijven, die helaas veelal dezelfde zinnen gebruiken om hun uitdagende jobs aan de man/vrouw te brengen.

Kom het best tot je recht

Hoe Holla Advocaten onderdeel uit is gaan maken van het oriëntatieproces van starters en young professionals.

Arbeidsmarktcommunicatie-plan op 1 A4 | Template

Download dit template om eenvoudig jouw arbeidsmarktcommunicatieplan op één A4 te formuleren.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.