Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Maak van collega's echte ambassadeurs

arrow down
Terug naar overzicht

Ambassadeurschap en een goed referral recruitment programma zijn essentieel in een goede contactstrategie voor employer branding en jobmarketing. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied weten we wat het optimale proces is, hoe de communicatie goed verloopt en bovenal: hoe we collega's activeren om ook daadwerkelijk ambassadeur van de organisatie te zijn.


In praktijk zien we bij organisaties -gelukkig- veel trotse medewerkers. Helaas zien we ook dat dat niet vanzelfsprekend betekent dat men actief ambassadeur is. Vaak ontbreekt het aan:Met Employbrand Ambassador heeft Goals een direct te gebruiken tool ontwikkeld waarmee bovenstaande punten worden opgelost. Het implementatie programma neemt slechts 3 weken tijd in beslag, waarbij de organisatie geholpen wordt met de inrichting, het proces en de communicatie. 


Ook het actieve ambassadeursschap verhogen en daarmee meer zichtbaarheid creëren in de arbeidsmarkt? Referral resultaten verhogen? Vraag hier direct een vrijblijvende demo aan! 

Erik Broeder

Managing Partner

Employbrand ambassador

Zo blaas je jouw employer branding plan voor 2021 leven in!

Hoe mooi jouw plannen ook zijn; zorg dat je ook veel aandacht geeft aan het over de bühne brengen van de ideeën. Uiteraard heb je daarbij de helft al gewonnen als je collega’s betrekt. Maar zorg ook dat je aandacht hebt voor inspireren en overtuigen van de andere collega’s. Wij geven 5 tips!

De kracht van Crowe

Hoe we met Crowe Foederer collega's de eigen krachten ontdekken en onderscheidend in beeld brengen.

Arbeidsmarktcommunicatie-plan op 1 A4 | Template

Download dit template om eenvoudig jouw arbeidsmarktcommunicatieplan op één A4 te formuleren.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.