Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Ben en Erik gaan voor échte Goals-tattoo

arrow down
Terug naar overzicht

Een tattoo van je werkgever. Het is dé ultieme vorm van ambassadeurschap. Je trots en je eeuwige loyaliteit voor een merk vastleggen. Mooi als je dát lukt als werkgever. Bij Goals bouwen we aan deze onweerstaanbare werkgevers met ambassadeurs voor het leven. Deze filosofie ken je inmiddels wel. Maar wacht… er is meer! Ben en Erik, strategen bij Goals, zeggen het al twee jaar lang: “Nu zetten we die echte Goals-tattoo.” Of ze die al hebben? Nee.


Dus wij - nu nog goed gewaardeerde collega’s – vonden het hoog tijd om ze een handje te helpen. Dit keer geen plakplaatje, maar het echte Goals-vlammetje vereeuwigd op hun lichaam. Daarom overvielen we Ben en Erik met het feit dat het nu toch echt gaat gebeuren. En ja, dit toch wel ietwat ongemakkelijke moment, hebben wij natuurlijk vastgelegd. Benieuwd? Bekijk in de video hieronder de reactie van Ben.


Nieuwsgierig hoe dit gaat aflopen? Natuurlijk nemen we je mee in de hele weg ernaartoe. Het moment van het plaatsen van de tattoo, dát willen ook wij niet missen. We zullen ervoor zorgen dat er rondom de tattoostoel nog een klein plekje vrij is voor de camera, zodat niet alleen de tattoo maar ook dit bijzondere moment voor altijd wordt vastgelegd.


Weet jij al waar ze het Goals-vlammetje gaan plaatsen? Denk er alvast over na. Misschien doe je er straks nog je voordeel mee. We houden je op de hoogte!


 Malon van Dijk

Communicatieadviseur

Lees meer

Een werkgeversmerk maak je niet, dat heb je al.

‘Dan krijgen we zo’n folder met onze kernwaarden, bedacht door het management.’ Een opmerking die ik laatst hoorde tijdens een workshop. Het komt dus nog voor...

Maak werk van het leven

Het leven is meer dan een tegeltje aan de wand. Wij maakten werk van het leven met Dela.

Whitepaper Employee onboarding

Resultaten van het onderzoek naar onboarding in Nederland, plus handige tips & tricks.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.