Goals Journey Inspiratie Whitepapers Blog Masterclasses Contact

Ben en Erik gaan voor échte Goals-tattoo

arrow down
Terug naar overzicht

Een tattoo van je werkgever. Het is dé ultieme vorm van ambassadeurschap. Je trots en je eeuwige loyaliteit voor een merk vastleggen. Mooi als je dát lukt als werkgever. Bij Goals bouwen we aan deze onweerstaanbare werkgevers met ambassadeurs voor het leven. Deze filosofie ken je inmiddels wel. Maar wacht… er is meer! Ben en Erik, strategen bij Goals, zeggen het al twee jaar lang: “Nu zetten we die echte Goals-tattoo.” Of ze die al hebben? Nee.


Dus wij - nu nog goed gewaardeerde collega’s – vonden het hoog tijd om ze een handje te helpen. Dit keer geen plakplaatje, maar het echte Goals-vlammetje vereeuwigd op hun lichaam. Daarom overvielen we Ben en Erik met het feit dat het nu toch echt gaat gebeuren. En ja, dit toch wel ietwat ongemakkelijke moment, hebben wij natuurlijk vastgelegd. Benieuwd? Bekijk in de video hieronder de reactie van Ben.


Nieuwsgierig hoe dit gaat aflopen? Natuurlijk nemen we je mee in de hele weg ernaartoe. Het moment van het plaatsen van de tattoo, dát willen ook wij niet missen. We zullen ervoor zorgen dat er rondom de tattoostoel nog een klein plekje vrij is voor de camera, zodat niet alleen de tattoo maar ook dit bijzondere moment voor altijd wordt vastgelegd.


Weet jij al waar ze het Goals-vlammetje gaan plaatsen? Denk er alvast over na. Misschien doe je er straks nog je voordeel mee. We houden je op de hoogte!


 Bianca Hazelaar

Communicatieadviseur

Lees meer

Zo blaas je jouw employer branding plan voor 2021 leven in!

Hoe mooi jouw plannen ook zijn; zorg dat je ook veel aandacht geeft aan het over de bühne brengen van de ideeën. Uiteraard heb je daarbij de helft al gewonnen als je collega’s betrekt. Maar zorg ook dat je aandacht hebt voor inspireren en overtuigen van de andere collega’s. Wij geven 5 tips!

Update je carrière bij Fontys ICT

Hoe Fontys de ICT-docenten weet aan te trekken in deze schaarse arbeidsmarkt.

Whitepaper Employee onboarding

Resultaten van het onderzoek naar onboarding in Nederland, plus handige tips & tricks.

Ik wil ook resultaat!

Vul jouw gegevens in en dan bespreken we de mogelijkheden.